Vacature Panelenbouwer

Vacature Panelenbouwer

Weet jij een metalen frame om te toveren naar een besturingskast? Vind je het een uitdaging om deze zowel in jouw eigen werkplaats te bouwen als deze op de locatie van de klant (wereldwijd) te installeren? Vind je het daarnaast leuk om jouw eigen domein te onderhouden en beheren? Dan hebben wij jouw nieuwe baan gevonden!

Over jouw werk als panelenbouwer

Afgelopen vrijdag heb je een nieuwe order ontvangen voor een besturingskast die over twee maanden in Noorwegen geinstalleerd wordt. Deze ochtend wordt de lege kast geleverd. De chauffeur zal deze rond 9:00 uur bezorgen. De tekeningen haal je op bij jouw collega engineer. Je neemt de tekeningen met hem door en controleert snel of er niets over het hoofd is gezien.

Je loopt naar de werkplaats, zet de radio aan en je reserveert alle benodigde materialen die voor de besturingskast nodig zijn in het EPRM systeem. Je ziet dat er een controller mist. Maar dat is niet erg, want die is pas over drie weken nodig. Je bestelt de controller bij de vaste leverancier en geeft de uiterlijke leverdatum aan. Je pakt een kop koffie en bij terugkomst ontvang je de chauffeur, tekent de pakbon en boekt deze in het EPRM systeem. Vervolgens start je de ruwbouw van de kast. De weken verstrijken en de bouw van de besturinskast vordert. Je bent bezig met de eindcontrole en laatste testen door middel van de simulator. Ondertussen bereid jij je voor op de trip naar Noorwegen. Daar verblijf je 2 weken aaneengesloten om de kast (offshore) te installeren. Je reserveert alle materialen die voor de installatie benodigd zijn en zet deze klaar voor transport.

Holland Controls heeft ruim 50 jaar ervaring in besturings-en controlesystemen voor gasturbines. De organisatie bestaat uit 15 medewerkers met elk hun eigen kennis en ervaring. Het bedrijf kent een informele werksfeer. Jouw functie kun je naar eigen inzicht invullen. Wil je doorleren en jezelf ontwikkelen? Geen probleem! Holland Controls werkt hier graag aan mee.

Wat neem je mee:

  • Je hebt een MBO opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek, Mechatronica, Energietechniek of Automatiseringstechniek afgerond;
  • Je hebt al een paar jaar ervaring opgedaan in de panelenbouw of in soortgelijk werk;
  • Je kunt zelfstandig werken en dit doe je nauwkeurig;
  • Je bent makkelijk in het maken van contacten en spreekt de Engelse taal;
  • Je vindt het niet erg enkele keren per jaar installatiewerkzaamheden in het buitenland (ook offshore) te verrichten, die soms wat langer kunnen duren dan bij aanvang was gepland;

Wat bieden wij:

Je komt rechtstreeks in dienst bij Holland Controls: een werkgever die je een goed arbeidsperspectief geeft. Je kunt jouw functie naar eigen inzicht invullen, je werkt in jouw eigen werkplaats en omdat het bedrijf klein is, kunnen er snel beslissingen worden genomen. Het bedrijf kent een goede werksfeer en hecht veel waarde aan een uitgebreid inwerk traject. Je zult je snel welkom voelen.

Interesse en sollicitatie procedure

Holland Controls heeft Tjellens ingeschakeld als recruitment partner voor deze functie.

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je natuurlijk ook bellen, Bob van den Berg (Senior Recruiter) (06) – 4210 7944 staat je graag te woord.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Solliciteer